Idag är konkurrensen mellan företag större än någonsin och det kan därför vara svårt att veta vilket man ska välja. Många företag satsar dessutom på online marknadsföring och när man på Google söker efter den tjänst man är i behov av så blir man mer eller mindre matad med information om de olika företagens erbjudande och vision.

Få hjälp med ditt val

Är man på jakt efter till exempel flyttfirma, hantverkare eller firmor för hemstädning i Stockholm så vill man självklart veta att den firma man anlitar är pålitlig. Många företag inom dessa branscher arbetar utan licens eller utbildning för det specifika arbete de utför. Att råka ut för till exempel en hantverkare utan våtrumslicens kan ha ödesdigra konsekvenser. Låter du någon renovera ditt badrum utan att ha licens för att utföra den typen av arbete så kommer eventuella fuktskador inte att gå på försäkringen och reparationskostnaderna blir garanterat höga.

På grund av den stora risken att bli lurad har Offerta.se valt att starta en tjänst där du blir rekommenderad de absolut bästa, och garanterat pålitliga, företagen inom det område du söker.

På Offertas hemsida skriver du in en beskrivning av det du är på jakt efter eller vad du behöver hjälp med. Till exempel flyttstädning av en 50 kvadratmeter stor lägenhet vid Mariatorget i Stockholm, eller flytthjälp från enrummare på 35 kvadratmeter på Kungsholmen till lägenhet på Östermalm etcetera. Ju mer specifikt du beskriver ditt ärende och dina önskemål, ju lättare kan Offerta hitta relevanta företag för dina behov.

När du har skrivit in ditt ärende klickar du på ”Offerta mig!” och sedan tar Offerta fram offerter från tre till fem olika företag i sitt nätverk och skickar dessa offerter till din mail så att du i lugn och ro kan gå igenom deras olika erbjudanden. Företagen vars offerter du har mottagit, kontaktar sedan dig och du väljer själv vilken firma du vill använda dig av. Med hjälp av Offertas tjänst slipper du alltså Googla runt på hemsidor och leta efter rekommendationer från andra privatpersoner för att hitta pålitliga företag. Du slipper dessutom ringa runt till företagen för att få prisuppgifter. Offerta arbetar bara med de bästa företagen och du kan därför vara hundra procent säker på att alla offerter du får från dem är pålitliga och bra företag.